hörrni läsare:D

nu tycker jag att ni börjar läsa min & elins nya blogg : youuloveus.blogg.se 
hihi , kommentera där mycket ! så blir vi rikgit glada. och kommentera också något speciellt vi typ ska skriva om eller om ni undrar någonting, kanske vill att vi ska ha fler bilder , eller skriva mer eller mindre.
skriv exakt vad du tycker .

puss !: )<3

NY BLOGG :D

JAPP. jag och elin har skaffat en blogg tillsammans . hoppas bara hon skriver !! :D 
men vi har inte fixat ngn design än .. sorligt nog. hatar nör man inte har det ! -.- jaja . någon som kan fixa ? :D<3
öhm. ska se vad hon har för bilder på datan . så skiver jag i nya bloggen .
http://youuloveus.blogg.se/

nu vill vi ha mååånga besökare och kommentarer. puss på er !  <3

/felicia

jag Ä L S K A R dig '

jag älskar dig föralltid.
vi ska klara oss genom allt, du är min värld.

jag älskar dig niclas lindberg.

satan

hej. är inte på humör. mår inge bra. kul att veta visst. men men. idag var jag,stephanie och hennes mor och bror och granne nere på märsta kalaset. det sög. inge roligt folk typ. så ja. sen när vi kom hem. så var vi hos henne ett tag. sen drog jag och träffade niclas. typ 5 min. sen drog jag hem och gör ingenting. får se vad som händer ikväll ifall jag drar till stephanie och chillar m henne och hennes mor. haha så sköna. dom får mig alltid på bra humör, haha underbar morsa och lika stephanie.

jaja göra någonting ? hör av dig bitch.

kul inlägg va? nej så fuck you.

hejdå.

hatar rubrik sak :D

hejsan . jag och elin kom just in till hennes mor . vi har vart nere på station och köpt lite candy . öhm , aa påvägen till hennes mor så träffade vi ngn typ 25åring osm elin kände , han var lite skumm alltså men typ börja snacka med oss om aa veen vad .
aja , ikväll blire väl att vi 2 chillar bara tror jag . seen imorgon , så ehm .. så .. ska jag nog träffa niclas och sen vet jag inte . men men . har inget att skriva mer så nås på telefonen för er som har nymmer ........
inga nya bilder har det blivit på ett tag och blir nog inte det heller .

hare gött . pussar .

i love you niclas .<3

bild : hjahaha elins lillebror typ :D vERKLIGEN SKADAD .. not :D

tjenixen flicksen :D

hah tjenare alla;D vad gör ni ? själv sitter jag och instralerar ngn engelska skiva som man fick från plugget måste instrallera den på datan för man gör en ganska många läxor på datan typ med hjälp av skivan . men där stod det ett stort CARE på för inte bryr ni er om deT ?:D hahah . aja idag har jag gått i skolan , ganska chill .sen drog jag till ekilla softa lite där kolla på alla äckliga 7or hahah . sen kom baby dit , och sen drog vi till honom . och vill ni veta en sak, tror han har fått i sig ngt konstigt för han var på ASGLATT humör alltså aa .. :O fast han har ju lite smådamp ibland hihi (a):$ jag älskar dig sötnos .
aja senare tror jag att jag träffar elin eller honom . asso ni anar inte hur fucking sugen jag är på godis har vart det hela dagen .. -.- I WANT CAANDY hur nu det stavas , ig i engelska u know :D jag är så bäst  .

aja har inge mer att skriva ska kolla hur instrallerings saken går . hihihi pussar och kramar från den högsta och bästa felicia b
I                      you
niclas


feliciabroberg .

hej bloggen. just nu sitter jag här med världens äckligaste och förjävligaste allergi sak. nyser som fan, asont i halsen och ja .. OH FUCK JAG TROR JAG ÅÅÅÅH .. aja . :) idag har det vart skola ganska chill faktist . hade idrott som sista lektion ute i kolsta . härligt . så halva eftermiddagen går åt till att åka dit, ha idrott och att åka hem . hihih sen mötte älskingen mig på station och så köpte han fanta och tuggummi , sen gleeed vi till honom och myste ! :)
jag och elin käkade även piizza idag , nu blir det ingen mat på år ? :D haha skoja .
men iallfall . slutar 10 i 1 imorgon HÄRLIGT. så tror jag glider till min älskling . hoppas på att jag får tröjan imorgon iallfall !
men nu har jag inte mycket mer att skriva . har fått låna äkslingens Ipod så ska duscha och sen dunka musik !! och pluigga .. har har blivit pluggis ! :D hah skoja, eller det gjorde jag inte alls .
men hare gött allesammans . juste, har fått ett nytt typ smeknamn i skolan , MRBRUDEN .. -.- asdrygt :) jajaja .


jag älskar dig niclas .

tjao// bergiusbarnet HAHAH MOBBEK. -.-:D

HJÄLP

någon som kan fixa om min header ? SNÄLLA SÄG TILL DÅ ! :D<3

dålig uppdatering, men hinner inte skriva mer ..!

försöker men går inte bra alltså . liksom läxa varje dag, SUCK fyfan alltså .. :/ aja , men sitter och fixar mig nu , ska glida till skolan om 10 MINUTER !!! ASSO SHIAT JAG ÄR SÄMST . aja . igår var det 2 månader för mig och älsklingen alltså tycker det går fett segt, känns som vi hållt ihop sååååååå mycket längre. men iallfall , jag älskar dig sötnos .
OH , snart kommer min tröja förhoppningsvis , på ryggen står det JAG ÄLSKAR DIG NICLAS LINDBERG . hihihi gulligt va :D
aja hinner inte skriva mer . kanske höres sen , jag ska försöka skkriva mer !!! <333

puss på dom bästa .<3

tjenare .

hejsan bloggen&kära läsare. just nu gör jag ingenting lyssnar på 105,10 ! har fan astråkigt. kom hem för ett tag sen för att baby skulle till tjockisdonken med sin farsa ;D så jag gleeeeed hem. och nu gör jag ingenting . längtar tills imorgon. för jag vill ha min kamera sladd och sen kolla ifall farsan har köpt ngt åt mig (a) imorgon om jag hittar min sladd t kameran hos farsan så laddar jag in massa bilder typ , kul vissT ? (:

aja här kommer oallfall en bild som älsklingen min hade på sin mobil som jag snodde (a)<3
*ser fett knas ut, jag alltså*

Niclas älskling jag älskar dig sjukt mycket. från den 26 juni har jag aldrig vart lyckligare , du får mig alltid att lée och må bra. jag älskar dig grovt mycket sötnos . Niclas & Felicia nu och föralltid ! <3

hejbloggen !

tjenare. sitter här tråkar sönder, fan astrött ..
idag ringde mamma typ halv 1 bah är du vaken ? JA NU ÄR JAG DET DU VÄCKTE mig typ..
så jag vaknade halv 1 . sen ringde älsklingen. sen slängde jag på mig mjukiskläder bara kleta på smink typ sen så skjutsade mamma mig t älsklingen. och ja . vi gjorde ingneitng , typ sov gjorde vi ! :D asskönt. fast typ jag sov i 5 min .. han sov lite längre tills jag väckte honom .. tror jagg (?) :) aja . sen drog vi t station vid typ 5 för då skulle elin bjuda mig på kina mat , FETT GOTt . och då gick älsklignen och rhobin hem t älskling. aja , sen träffa vi dom, vi chilla . iallfall orkar inte berätta allt .sen vid 22:00 drog jag och älskligne t honom och vid halv 11 typ ? kom mamma hem t äöslklingen. igentligen skulle hon bara sitta ute och väönta på mig i bilen . men nej hon var visst inne och kolla på deras hus .. hon är så dryg;)
jaja nu siter jag här och väntar på att baby ska komma heeeeeem .
aja , hare bra . nås .

pussar på dom bästa. alltså min älskling .! <3

hejälskling.

inte skrivit blogg på HUNDRA år föfan.. asdålig på att skriva nu när skolan börjar.
men såhär är det iallfall. jag har börjat en ny skola,nya människor, nya vänner, nya lärare, nytt pluggande. ALLT är typ nytt för mig .. det är gaaanska jobbigt. men men får stå ut. i Bergius trivs jag iallfall bra, det verkar väl bra och tror jag kommer få ganska bra betyg ÄVEN fast jag suger i allt ! men man är inte grym i allt här i livet. jaja . som ni vet har jag ju inte skrivit mycket PGA skolan. har inte haft tid direkt , för har vart mycket med niclas och allt/alla så ja.
juste mitt schema är fan soooooft ! det är najs . men men.

IDAG : börja 9:00 lektion md rektorn om typ betyg(?) sen klassfoto, lektion m malin, lunch sen film med 8:1 idh. kolla på macken. fyfan va den SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG . jaja .
sen så drog jag och elin ner t station där träffade vi mandis,azor,philip, sen kom icke och david när alla drog. och då köpte älsklingen ltie saker .sen drog david,jag,älskjkibg t norrbacka och chilla med azor,mandis och ja dom & ngr till. chill.
 sen drog jag hem och sen åkte jag t utvecknlingssamtal typ. gick bra. sen skjutsa mamma mig t älsklingen. haha han berätta typ att hans lillebror Nutte ska ha kalas han blir fem år, men iallfall Nutte ville bjuda mig på sitt kalas haha sjukt gullig unge :D
men iallfall . kom hem runt 00,00 nu iallfall och är ganska trött.. bilder kommer senare för har ingen kamera sladd *ledsen* som fan. men men.

aja hoppas ni orkar läsa.
puss & hare bra sötnosar ! <<3

the voice igår iallfall ;)

det blev the voice igår iallfall med älsklingen,rhobin,niclas,felix,oskar,david . sen träffade vi andra där inne :) det var väl ´ganska soft, kallt som fan, men hade ju min älskling (a) det började ju regna vid typ 10.. och då gick jag, älskling,jessica,burre & christian till station dom andra tappa vi bort. men då ringde david och sa att jag och älskling skulle vänta på honom och marcus lundgren. så det gjorde vi medans burre och dom andra åkte hem. på tåget fyfan va jag garva , älsklingen & david var helt sjuka . haha :) menmen.
sen när vi kom t märsta så drog burre,jag,älsklingen och david hem t älskling. och sen skjutsade icke mig t brista, fulla människor bara . men snackade bara md älsklingens farsa , typ första gången jag träffar och pratar med han trevliiiigt. sen prata jag med ickes mamma typ om hur jag och hon skulle komma hem, men hon stannade och mamma skjutsa mig t icke. så låg vi nere och kolla scream ursch. menmen , sen drog vi upp och jag fick VÄRLDENS MENSVERK alltså jag trodde jag skulledöööö så då vid 02:00 så följde han med mig hem, sen drog han hem typ.. och så åt jag godis när jag kom hem , kom hem vid 02:30 och så somna jag 3. sen vaknade jag 05. sen somnade om och sen vakna 12 -.-
jajaja nu kkäkar jag alvedoner som fan, jävla mens balle fyfan !
menmen orkar inte skriva mer , pyyyyyyyyyyyyyyyyyss.


jag älskar dig niclas du betyder sjukt mycket . du är bara min nu och föralltid !<3


lördag eller fredag (?) minns ej.

VAD HÄNDER IDAG DÅ FOLKET ?

vafan ska man göra idag liksom, the voice ? naij vill inte dit pga av en sak.

dra t 50års skivan ? blire säkert ..

åka med elin och hela klubben till stan & kolla en LITEN stund thevoicesak ? kanske får se ..

eller bara ligga och sova? njaa ... vene

höra vad folket gör? det får vi se dom flesta är väl på thevoice ? tyyp..

göra något senare med någon ? kan hända ..

HÖR AV ER ; 0738731549 ! ;)
är sjuk förvirrad vene vad som händer idg -.-

åh , fjortisställe men dra dit du ..

händer imorgon ? någon som är heeeemmish ? ;D<3

sooo swweeet !

niclas lindberg- du betyder så sjukt mycket för mig. förlåt för dom gångerna jag vart kanske största fittan, och förlåt för dom idiotiska sakerna jag gjort och inte tänkt mig för. men du vet att du betyder så mycket mer än alla andra & det kommer du alltid göra. ett liv med dig, det är så jag vill ha det och det är så det ska va & bli !
jag klarar mig inte utan dig. inte ens en dag utan dig utan att jag saknar sönder dig. 
det går fan inte att beskriva min kärlek till dig. den är så sjukt stor. större än någonting annat .
sötnos , du är speciell du är verkligen inte som alla andra. du finns alltid för en. när man mår dåligt kan jag alltid vända mig till dig för du finns alltid. när jag är ledsen kramar du om mig och pussar mig och då mår man bara så mycket bättre, mår bäst när jag får vara i din famn, och hör din fina röst när du säger- jag älskar dig..
alltså du är mitt allt .. har sagt det förut , men kan inte sluta säga det .. du är verkligen mitt allt jag klarar mig inte utan dig älskling ! du & jag föralltid. det jag sagt håller jag & kommer ALLTID stå kvar vid det vad som än händer . jag lovar. för jag tänker aaaaldrig lämna dig.
ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta, kan verklige inte byta ut dig mot någon annan , kan inte ens tänka tanken på det. kommer ALDRIG göra det , I promise you baby.
du och jag föralltid . aldrig utan dig niclas .

JAG ÄLSKAR DIG MEST UTAV ALLT HJÄRTAT.
NICLAS LINDBERG <3 FELICIA BROBERG


 


jag älskar dig mest niclas du är mitt allt!

nu sitter jag här gör ingenting . kolla på film för en liiiiiiiiten stund sen med brorsan min. öhm , idag .. har jag vart på möte blir MR i bergius iallfall tills ngn från idott försvinner så får jag denns plats på en gång ! jaja . skitsamma . kommer känna mig mobbad, känner ingen i den klassen eller jo det gör jag men inte vänn med ngn hahaha ! :D lyckat !-.-

aa sen har jag vart med Elin , sen drog vi till ekilla för att kolla på hennes brors träning, och dit kom Niclasbaby & David. sen så typ skjutsa dom hem mig och elin t elin. sen efter typ 10 minuter frågade jag om min älskling niclas kunde skjutsa hem mig, och så gjorde han det ,hihihi älskling såå söt ! jaja , sen så har jag bah chillat md bruuuuur min !

imorgon får jag väl hoppas på att jag kan träffa älsklingen om han inte skulle åka och hämta ngn cross eller vafan han sa ?! :o så ni vet så ser den där crossen han snackar om , det ser ut som en anka :D hihi .

jaja men nu har jag inte mycket mer att skriva .


har tråkigt kollar någras BDB , langa bdb så jag har ngt att glo på ;)

pyssar !

som rubriken säger , jag älskar dig mest niclas du betyder sjukt mycket för mig ! <3
jag


torsdag.

hejsan. igår var jag med niclas , låg hemma hos honom och softade och så. vid 5 drog jag hem för att äta och sminka mig, sen åkte vi in t råsunda. kolla på sverige-finland matchen haha . självklart vann sverige. finland suger ju :D
menmen. idag ska jag & morsan på möte i bergius med Thomas.. hoppas jag kommer in på fotboll, men jag hatar verkligen såna här möten aspinsamt .. :$ jaja . hoppas jag får veta idag vilken skola jag ska gå i .. :P
men men, efter mötet ska jag inte göra ngt speciellt ska väl hem & sova då.. men orkar inte skriva mer.
simma lugnt nu .

jag älskar dig mest utav allt baby, jag lämnar dig aldrig.

11 augusti-

japp då sitter jag här vid bloggen igen. blir inte så mycket bloggandes alltså. men men. besökarna är fortfarande kvar , nästan. haah .
aja . har inte gjort så mycket dom här dagarna .. idag har jag ehm.. inte kunnat gått , eller gick från stephanie och hem sov hos hjenne igår. och sen har jag mött niclas, sen gråtit som fan sen träffat elin sen niclas igen sen tillbaka t elin. jaalltså. mycket springandes .. eller ja , kan inte gåååå så man får säga haltandes. jaja , jag och elin & hennes farsa käkade pizza idag, känner mig fett tjock och onyttig.. men men. aja orkar inte skriva mer om dagen.

men juste. jag vet fortfarande inte vilken skola jag ska gå i , katastrof. men på torsdag ska ja iallfall på möte & se om jag kommer in på fotboll annars blire ekilla typ. sorligt nog. men ja. skulle va otrolligt härligt ifall jag kom in på fotboll . för kolla ; snart börjar mina träningar i gymnastiken och ska hårdträna nu eller ja om jag orkar för vill komma i form igen och sen om jag kommer in på fotboll så blir det löpning 4 ggr i veckan, najs ! :D
sen gäller det att bara äta bra mat , sallad varje dag ?! :D sjukt goott allstå .!

men får se sen vilken skola det blir.
ska dra mig t soffan & tvn nu , tjingeling !;)

jag älskar dig niclas .

jävla skolballe ..

aa blir fett irriterad. alltså, vilken skola ska jag gå i ? fuck MR på bergius. ekilla hatar jag , men mamma typ ska ringa Thomas (rektorn) imorgon. får väl se ifall det finns ngn plats i fotboll.. om inte så får ngn annan min MR plats -.- tror jag.
för jag tror det blir att jag går på ekilla om jag inte hamnar i fotboll . så aa.  men hoppas på att komma in på fotboll föfan !
SJUKT jobbigt dehära med skolan.. ojuste , en konversation jag och morsan hade:

Morsan: ska du gå i fotboll nu?
Jag: ja vadåra ?
Morsan: du vet ju inte vad en boll är .. ?
Jag: nej löööpning fattar du väl..
Morsan: hahaha du springa.. aja får väl snacka md han..
Jag: japp jag får springa då ,.. *suck*
Morsan: SKULLE bli kul att se :D

så aa .. hon måste vara dum, kommer jag in på fotboll får jag väl va med på löpning? FAST JAG HATAR DET :/

PUSSHEJ

länge sen

länge sen jag skrev något inlägg. men men. i va blir det .. torsdags tror jag . så var jag med cissi , jadu vi va typ på centrum köpte lösnaglar på carmen. sen gick vi in på ÖB för skojjskull hahahaha fyfan va kul vi hade där inne vi var där inne i en halv timma. och visst hade cissi fått med sig grejjer ut ! ahha en spegel 5kr, en tandborste 2kr och våtsarvetter 10 kr. hahahaha köpte för skojskull fattar ni väl. men det slösade hon lite pengar på men det var ju liksom SÅÅÅÅ dyrt ;o
aja . och igår.. sov jag hos josefine :D och idag imorse GICK GICK GICK GICK vi upp till donken vid halv 11. tog en timma att gå faktist. jääääävla varmt fyfan. aja , när vi kom fram vare typ stängt fett knas :S haha skoja , nej vi käkade ceasarsallad, yfan va gött  jaja. sen kom lena (jossans morsa) och hämtade oss, sen åkte vi hem till niclas min älskling. fast han var inte hemma utan vi chilla med hans morsa. satt typ på baksidan & dog av värme .. haha :D seeeen hitta jag vääääärldens gulligaste bild på älsklingen när han var lite mindre. SJUKT gullig :D är han fortf :d<3
typ vart där i år och daaaaaaaaar hemma hos honom. jajajaja sen åkte jag t särsta emd lena och jossan var där i typ 30 min sen åkte jag och lena hem , sen drog jag t älsklingen bara vart där- och nu hemma . jaja .
har inget emr att skriva, gaaaanska lång text kanske ? hoppas ni orkar läsa.

aja puss och kram från bästa felicia .

fuck.-

blir typ inte bergius .. helvete säger jag bara . aja . fuck ekilla & alla andra skolor . men fan .. kan  ju bara inte sluta skolan.

tjao

hemma i märsta igen ..

tjenare. sitter här i underkläder. vakna typ för 20 minuter sen. det var så fucking ljust i rummet så kunde inte sova ..
idag blire väl att jag ska chilla md niclas. rhobin kanske också ? aja. igår så var jag emd dom 2. (kom hem igår) aa sen så drog jag & niclas hem t han och aa softa. sen hände ngt .. så då gick jag t elin , sen gick hon hem och då gick jag tillbaka och skulle träffa icke.. efter ett tag gled vi hem t honom sen senare vid halv11 ngngång så drog vi till norrbacka. och där vare lite folk . sen skjutsa han hem mig ngngång. så aa . idag blire väl att jag är med älsklingen iallfall .

har inte ngt att skriva . :D
simma lugnt..
tjenixen ^^


5 augusti.

Hejsan. just nu har jag nyss fikat .mums . eeh aa .. idag har jag vart på typ dollar store och massa andra affärer . inne på dollar store så köpte jag hundgodis. har ju skaffat hund :D haha skoja, till elin .. får typ pengar av henne sen . ;)
aa ojuste. innan jag åkte t alla affärer så pratade jag med Thomas borg. bergius rektor ... ahaha ska typ å möte med han någon dag.. ska ju kanske börja i bergius . sista platsen i mr blir nog min.. -.- ;D skulle va fett najs , att gå med caroline igen.. efter vi gått tillsammans i typ 3 år , sen splittrades vi och nu hamnar vi i samma klass igen kanske !!? :D fyfan va kul !

aja har inte så mycket att skriva tänkte bara lyssna lite på låtar och så nu. åker hem till märsta imorgon , direkt efter frukort. och när jag väl kmr t märsta så drar jag diiiiiiiiiirekt till han, och rhobin(?) jaja ,senare på kvällen så är nog jag och älsklingen hemma hos honom och myser. saknar han som fan.
i love you babe .

ha det bäst. puss och kram !

lite bilder.. eller ja många bilder :D

 you niclas
utan smink .. :D
hahafucktarD:D
testade ltie ramar :D
ojojojo -.-
nja du ..
yes that's me
i love you niclas lindberg <3
mina ögon idag .
min ögon idag .
 exakt ..
jag hatar dig just nu, DU GAV MIG STÖRSTA MÄRKET I `PANNAN CPUNGE ! -.-
ööhm ja jag är knas ibland
fattar nada av denna ram :D
im soooo sexyyyy
oliver igår
igår badade oolvier :D
oliver är sjuuuuk ibland :D
hahahaha kul igår :D
haha igår, sjuktkul :D
vi föralltid babe
i <3 svampbobbbbb
mitt öga
bror köpte ett till par sånna där :Ö
hah älskade kusin ! :D
mina gamla är paajj. så köpte nya, så jävla skööna ! 2 par för 80 spänn ?!?!
öhm mamma :D
haha oliver :D
bruuuuuuuuuuuuuuuur
morbror & oliver
ooooolivereeer erER
bror klippte gräsmattan nyss :D




jaja nu ska jag glida ut till alla andra. pussar och kramar från felicia som saknar och älskar sin niclas & stephanie<3

en sång från hjärtat..

denna låt sjöng min kusin på begravningen.. en sång från hjärtat:

När nånting händer och det känns så kallt
Det ända man ser är mörkrets fall
Jag försöker se upp till himmelen nu
Men jag kan inte se dig något mer
Och ingen kan nånsin ta din plats i mitt liv
Och vad ska jag göra utan dig

Jag gråter ofta
Och vad ska jag göra utan dig
Alla minnen när du såg i mina ögon
Och ingenting får dig tillbaka nu

När allting var som svårast för dig
Så sa du adjö och lämna oss kvar
Mina tårar faller för min saknad är så stark
Så mycket tid du hade men nu är det över

Ännu ser jag dina tårar
Ännu hör jag din röst
Jag kommer ihåg ditt leende
Jag kommer aldrig lämna dig

Jag gråter ofta
Och vad ska jag göra utan dig
Alla minnen när du såg i mina ögon
Och ingen kan får dig tillbaka nu

Nej, inget kan få dig tillbaka nu


R.I.P morfar. jag ser alla bilder på dig och börjar tänka på alla dagar jag var med dig. tårarna börjar sakta rinna ner för min kind. men jag hör din röst, gråt inte jag finns här. jag ser upp mot himmelen och vet att du finns där. du är min skyddsängel som vakar över mig däruppifrån. du har en stor plats i mitt hjärta, Henry olsson du kämpade för dig själv och alla andra. du skulle alltid hjälpa alla andra fast du inte mådde som bäst. du är en sån underbar ängel.
du lämnade oss här ensamma. du lämnade mig här utan att säga hejdå, om jag bara fick en sista stund med dig och kunnat fått säga några ord skulle det vara, 'morfar' jag älskar dig du finns alltid mitt hjärta !
jag tänker på dig varje kväll . jag vet att du hör mig, jag håller i din hand och står på bryggan vi skrattar och har det kul, åker ut med båten och fiskar. precis som förut, sen vi gjorde det sist har jag nog aldrig vart ute med någon båt och fiskat.. man kan bara ha kul och göra det med dig. du som lärde mig allt om fiske och fiskar allt man behövde veta, du verkligen älskade fiske.alla minnen med dig, jag minns dit leende, dina ögon dit allt. du var inte min 'riktiga' morfar men jag har växt upp med dig och du betyder så mycket för mig. även fast du inte var min rikiga morfar så kallar jag dig det. min riktiga morfar ställer inte upp lika bra som du gjorde, visst han finns här för mig, men inte lika mycket som du fanns för mig. det jag vill komma fram till är att du verkligen är som min riktiga morfar..
men nu har du lämnat oss och du har det nog bättre där du är nu, och jag lovar, vi ses snart morfar !
Vila i frid Henry Olsson. ! <3

lite bilder från min nya mobil !

gung gung gunga du och jag.. :Dkusin för ngt år sen <3
bilden säger ju allt, älskade morbror !<33
min baby. <3
YES
fett bra mobil ?! :O
mina ögon..
icke igår kväll, knaskväll
mormor,morbror, vila i frid morfar ! <3
jag älskar dig mormor :)
ohshiat mamma . -.-:D
visste ni att jag älskar att sola?// oliver :D
happy oliver
oliver va lite arg tänkte döda mig ?:D
jag är bäst på fotboll ?:D
oliveeeeeeeer
bror & kusins unge oliver
min kusin är bäst & sjukast ! :D
haha sjuka kusin -:Ö
bror nyss när vi handla .




bra mobil va? :) kan redigera bilderna asbra också. bra kamera !

PUSS


BOLLNÄS !

äntligen är jag hemma i bollnäs. fan va skööönt alltså. jag gör ingenting just nu . tänkte försöka ladda in bilder om en stund . hihi .
jaja . vet inte vad jag ska skriva finns inte så mcyket . men men , bilder kommer kanske sen. har tänkt på att lägga ner bloggen lite, för just nu när skolan börjar har jag typ ALDRIG tid med bloggen-.- men skriver då & då iallfall . aja ska glida och sen ladda in bilder typ..
nyyyyyy mooobil LANGA NUMMER HAR INGA .
tjingeling ! :)<3

svaar

hur länge har du bloggat?
inte länge alls.

har du haft sex med niclas?
japp

din blogg är jettebra :)
ger du ut dit telefon nummer ? elr MSN ? :D
nej det gör jag inte.

varför är du så söt älskling (a)
haha babe du är !

varför bråkar du och tovis?
bryr mig ej

har du o niclas bra sex?
arru det vill du veta va? :) ja

varför skaffaru inte tandställning?
jag ska få det kanske .. tönt

hatade inte du elin nyss?
jo kanske det, men nu har en annan tagit över den platsen HAHA den vet nog själv

varför låter du andra göra din header när du har en sån enkel som man kan göra i paint ?
för du ska ha någonting att fråga om tänkte jag :D

varför raderar du mina kommentarer, din jävla tönt. ditt hår är gult det är bara sanningen ?
var inte meningen att radera alla, men råka bli så. vet att det är gult , SOO ? :) care på dig






tjaaaaaao :D<3

såhär blire nu..

jag kommer nog inte blogga lika mycket nu denna vecka .. men jag har ny mobil som jag får ikväll . så laanga nummer !
inget bloggandet nu kanske på ett tag . men jag tar igen det sen ! <3

ngt inlägg blire nog alltid !
tjao

aa..

ja jag tänkte, imorgon blire kanske inget bloggandes på morgonen iallfall , får se hur det blir senare. för sista dagen jag ska vara med älsklingen innan jag åker till mormor i typ 5 dagar.. så blir nog inte att jag bloggar. men jag kommer iallfalla vara hemma hos honom, vi kanske skulle kolla en film hans bror skulle komma med om han nu gör det(?) :D
a sen så blir jag där heela kvällen typ. och på söndag drar jag till mormor.. så aa , SMSA OCH RING 0738731549 får ny mobil imorgon också ! YESSS <3
svaren på era frrågor kommer nog nu i veckan .
aja laaaaaaaaaaanga nummer !!

jag älskar dig niclas lindberg du är mitt allt.

pyssar ! <3
p.s MIN BÄRBARA DATA FUNKAR NU !

RSS 2.0