nytt nummer !

tappa mobilen idag. så fram t måndag lånar jag millhs gamla mobil haha . sen tar jag ngn jag får av pappa -.- och sen fick jag också Rhobin"patriks" simkort ahha så har hans nummer . och det är ; 0738731549, och det är comviq.
smsa era namn så sparar jag nummret . pussar och krarmar

tråk

sitter här och latar mig framför datan , för en stund sen pratade jag med alexxa i teleeen. vi snacka om allting typ. finns för dig ..
aa och nu sitter jag och sncakcr med ngr och sitter och väntar på att niclas ska komma hem . så ska snscka lite med han
har tråkigt
hör av er
puss
puss.
 ojuste
imorgon får jag se vad jag gör , badar md niclas och dom andra ? sen kanske träffar alexxa och emil , dom skulle höra av sig så får se hur det blir .
aja
ska inte sova så smsa
puss

SOOOOOOOMMARVÄDER ÄNTLIGEN !

nu jävlar är soooolen framme . den här veckan har fucking vart asbra . 2 dagar vkar hoppas det är lika fint ,och resten av sommarn ! hah .
aja har inte skrivit på ett tag . men har bara vart på DB med niclas ,rhobin,loket,jocke,charlie,felix,sockerbarn,bullen,david,stork,oskar och sen tror jag det var dom . aja iaf .så har badat och shit . assoft . sen har jag för det mesta vart md älsklingen(niclas) dåra . sjukt underbar äru älskling!

amen palla blogga nu .
PS jag kommer inte blogga dom dagarna det är bra väder. haha .

hare bra . jag älskar dig gryyymt mycket niclas lindberg.

pyssar


§

JAG ÄLSKAR DIG TOVEE !

sjuuuuuukt trött

aa hej . igår somnade jag aldrig . hände en massa jävla saker sen gick jag ut till aa .. niclas . och snacka vid typ 03:00 någon gång. pallante . aja sen så låg jag i sängen snackade med mamma sen så frågade tovis ifall hon fick komma . och det fikc hon men bussen gick inte förns 5 och klockan hann bli 4 bara så hon CYKLADE till mig , så fukcing underbar finns ingen som kan slå hennes underbarsamhet eller vafan det heter . sen när hon kom låg vi och snacka och shit . sen vid 5 när min morsa drog började vi fixa oss . sen vid halv 6 cykla vi ner till station och tog tåget till RBG . sen cyklade till badet. vid typ 07:30 somnade vi på bryggan och vaknade vid 09 typ . och då badade vi och  vid 11 så cykla vi tillbaka , sen hem t märsta. då cyklade vi typ runt hela märsta tills jag fick pengar då köpte vi pizza.  sen har vi cyklat runt hela märsta. eller ja , jag har skkjutsat henne p åstyyyyret . TRÄNINGSVERK ELLER VA SÄGER NI ?! aa ..
aja
senare ska jag väl träffa HAN . sen bara va hemma och sova .
HAR FUCKING SOVIT EN TIMMA SEN IGÅR , FYFAAAAAAAAN SJUKT TRÖTT VILL BAAAH ÅH SOMNA IN .
bilder kommer ävl ngn gång ska sova nu iaf . puossar och kramar från NÅGON IDIOT .


" du gjorde dit val , men efter några timmar kommer du tillbaks och 'ångarar' dig ''

SNACKAAAAAR I LUREN

ja precis . snackar i luren med tovis nuuu . satt för en stund och bråka med thai . hatar äcklet så hååårt . fyfan . tovis, vi döödar han ? :)
hah vad gör ni gott folk då ? ni sover väl itne iaf .. själv så aa snackar man ju i luren så soft .
imorgon kanske jag ska CYKLA till tovis i SIGTUNA och baka . eller hon ska ta bussen till mig först sen hämtar vi 2 cyklar och cyklar dit hem till henne :D hoppas det blir lyyyyyckat föfan :D sen cykla hem t märsta sen igen :D
hah hon lyssnar på musik så hör igenom men ska va lite sociaaaaaaaaaaal nu med den lilla sötnoseeeeen .

hare gött allt folk . imorgon kommer hon tidigt så cyklar vi vidare t henne sen , kuuuuulsomfan.
sen kanske vi cyklar t rbg eller nått och badar . who knooooooooooooows ?
men ring och smsa imorgonn (idag också) hihih . pussar och kramar till alla FÖRUTOM THAIÄCKELSAKEN .
<3

lite bilder :



här har ni några bilder .. tryck för större bilder !
" så jävla waste att göra så , blir så suuur " ..


dåligt uppdatering..

förlåt att jag inte skrivit idag . men har inte haft tid eller vilja . men skriver nu iaf. sitter här i sängen och fixar bilder.  så när jag är klar med det kommer det bilder på lite allt möjligt . ingenting från idag pallante ladda in och hittar inte sladden heller. idag så har jag träffat niclas typ 5 min . sen drog jag hem och han fixade moppen med far sin . då så träffade jag tovis. vi gick upp på ett tak . men det tog en stund innan vi kom upp , vi är så korta och inte så starka . så vi lyfte upp en bänk på en annan bänk. sen fanns det 2 bildäck med blommor & jord i , så vi hälde ut jorden m.m och sen gjorde världens torn sen var man uppe haha . skitig eller , aa !
sen satt vi utanför uh . sen kom niclas,joel och rhobin . tråkigt värre hade man ju . sen satte jag och tovis oss på en tunna .sen stog det på det andra tunnan någonting typ vi säger kretsloppet är inte bra för miljön sen hon bah . who care ? sen börja hon sjunga no one no one . hahahaha fyfan det där var lite kul , garva fan´åt det :D
haha  .
aja .
sen drog vi hem . och nuu sitter jag här och ja , gör ingeting förutom att fixa med bilder .. ska hämta hemluren och ringa nååågon....... :)
snart kommer det bilder. pussar och kramar från felicia böööögisberg . <3

:D

här kommer bilderna sen jag hämta brorsan för ett tag sen :D<3
 klicka för större bilder

puuuuuuuuuuussar

i löve my brother , ibland :D

kom nyss in . var och hämta min lillebror på norrbacka. hade inget annat att göra så :Ö
aja . när jag kom dit var ante,krisse,jocke,stock,colin,putte och min bror där . dom spela fotboll såklart . så jag satt där en stund och kolla på. snacka lite . sen gleeeeed jag och min bror hem . ibland älskar jag brorshan . han har vart sjukt schysst idag . plus så har vi inte bråååkat på länge :D ett plus till syskonen broberg ! HAAH .
så nu har jag nyss druckit upp en halv 2liters cola på 2 sekunder . fyfään va göött ! va lite jobbigt att cykla HAHA :Ö
aja . imorgno hoppas jag på att träffa min älskling . ska t mamma en stund först bah . sen kommer FELIX -.- fyfan aa jo hej denna vecka kommer ej va bra . gillar inte när felix är hemma hos oss och är med brorshan dom är så jäääävla jobbiga . fyfan . det är för det mesta då jag och min bror bråkar när felix kommer för dom är så jävla idiotiska. så ska väl försöka va borta från dom :D
kommer bilder snart :D<3
pussen

trååååååååkar .

vet fan itne vad jag ska göra . vill glooo film . men har inte det där fucking programet -.- pallante fixa heller vettefan hur man gör (a)
aja . får väl göra någonting annat .. smsa och ring om ni har lust och vill .
hare gött allesammans .

puss på nosen / F '

soooft dag !

tjaallasötaläsare. idag vid halv 11 åkte jag,farsan,hans brud och brorsan in t Stinsen. Handlade kläder t mig, kommer bilder . pallante skriva pris onödigt , dom som skriver det verkar bara typ vilja skryta om att det typ va dyrt eller någonting . tro mig , många som gör det . vad jag har hört. palla priser. farsan betala ifall :)
aja sen när jag kom hem spela jag fotboll med bror och ngr en stund . sen träffade jag niclas älskling . vi gick t NB och dör var chiristiandamp,jocke,krisse och ante. sen drog jag och niclas vidare t matnära jag köpte en dricka och tuggummi. sen vandra vi hem till honom låg i sängen och myste och kolla film . efter filmen skjutsa han hem mig , jag käka alvedooon som fan .hatar mensverk . iaf . nu sitter jag och väntar på att pappa gör klart mina varmamackoor hihi (a)sen glider väl man ut härutanför det är lite folk här så ja . men här kommer bilderna :

 KLICKA FÖR STÖRRE BILDER !

ha det bra . pussar och kramar från icke's felicia !
"jag älskar dig mest niclas lindberg det är bara du för mig"

1/5-06 . En månad och 20 dagar sen du lämna oss 'morfar' . Det är inte lätt utan dig. Tänker på dig om kvällarna . Haha alla dagar man fick träffa dig . Du hjälpte mig alltid med mina läxor , du ville att det skulle gå bra för mig framöver . Och jag ska kämpa för dig . Det lovade jag dig . Dom dagarna man stod på bryggan vid stugan och fiskade med dig . Du såg ut att må så bra . Men du berättade aldrig för mig att du igentligen inte mådde lika bra som du såg ut att göra .. Du gjorde verkligen allt , du hjälpte mormor hela tiden . Du gjorde det bästa för alla . Och tänkte inte på dig själv lika mycket som du borde gjort . När du låg där på sjukhuset förstog du att du inte kunde hjälpa alla som du ville. Du var tvungen att ta det lugnt . Jag hade inte träffat dig på länge . Förstog inte när mamma kom in gråtandes och sa , morfar ligger på sjukhuset .. Jag kunde inte förstå att det var allvarligt . Förstog inte att det var så allvarligt att du skulle lämna mig sådär fort . Dagen då det hände , kom mamma in på morgonen . Klockan 08:30 kom hon in och satt på min säng och grät . Jag vaknade av att hon låg och höll om mig. Sen kollade jag upp . Bror och mamma satt där med kinder helt blöta och tårar som rann . Jag förstog ingenting förns jag frågade vad som hänt. Då sa mamma : morfar har gått bort , sjukhuset ringde nu .. Jag vände mig om och storgrät . Fick sån panik , började skaka och slå på allt . Det kunde inte va sant . Låg där hela dagen och grät . Tänkte på allt jag gjort med dig . Gör det fortfarande , kommer aldrig någonsin glömma dig 'morfar' .
Jag älskar dig av hela mitt hjärta , och det är inte bara jag som gör det utan många mer. Hoppas du har det bra däruppe, jag vet att du kommer vänta på mig , jag kommer upp till dig snart !
JAG ÄLSKAR DIG HENRY "morfar" .

..

vet inte vad jag ska gööööra . måår fuck inte bra alltså .

den 20 juni 2009

Hejsötabloggen. Vad gör alla ? själv så gör jag ingenting gick nyss hem från Coci . har sjukt ont i huvet och är astrött ..
imorgon ska jag kaaanske träffa Coci igen . vill träffa niclas , men han kanske skulle t huddinge(?) så ja ..
men iaf . idag har jag inte gjort någonting bah vart med coci typ . softat gaaaaaaaalet . jadu har inget mer att skriva nu men kanske blir något inlägg senare ska dunka musik nu . brorsan kom nyss hem , vet ej vart farsan är så ska väl chilla med bror min och dunka musik som han tjatar om haha !
så hare gött allesammans .
pussar och kramar t dom bästa.


låt !

hah en låt jag lyssnat på hela tiden varje dag ! ellerhur niclas babe ? :D<3

fyfan för sommarlov.

det här sommarlovet suuuuger . hatar det . usch .
har så sjukt tråkigt . man sover bort hela sommarlovet . fine det är skönt ibland . men vafan inte varje dag?!
är det någon idiot som är hemma och inte på fucking "middag" med släkt och shit ? åh drygt som fan.
någon som vill träffas ? ring och smsa va sociala och sov inte . dissa släkten och chilla istället föfan ! -.-
blir så sur på allt och alla . sjukt trött .. ska fan kolla tv och vara lika tråkiga som alla andra cpbarn .
snacka om att få damp .

snacka i telefon någon ? :) bra ring .
puss .

nyss gjorda :D

fixade om ngr bilder nyss. cooooola va ? :D




bilder från gårdagen flumm ! :Ö














tryck för större bilder .
bild 1: fell&steff we <3 cider
bild 2: steff
bild 3: haha flumm
bild 4: flummare
bild 5: mm cider hah
bild 6: steff garvar ?:Ö
bild 7: steff garvar nr2
bild 8: mm jordgybbar
bild 9: steff sjunger
bild 10: hah steff & sköna danne
bild 11: ojoj jag ;o
bild 12: steff & bästa morsan :)
bild 13: steff&fell knas bild (;


här var några bilder. snacka om att vi hade sjuuuuukt kul . hare soft kisse's '''

nyvaken ..

a precis . lite trött . vaknade typ 1. somna 05:00. men även då hade inte pappa eller brorsan komit hem. farsan kom vid 6 , han och kenta leta efter taxi . och min bror är kvar i sigtuna .. kunde somna iaf sen. men men . idag vet jag fan itne vad jag ska göra, någon som vill leka ? så är det bara att ringa !
jahni . har liksom inte så mkt mer att skriva om (?) för jag vet inte vad som händer idag eller någonting. halva dagen har ju gått så ja .. men ni får ha det bra.

pussar&kramar från eran felicia !

fortf vaken ..

sitter fortfarande här vid datan och gör fucking ingenting . brorsan och farsan har fan inte kommit hem ÄÄÄN ?! och inte fan ringer dom heller , dog dom på vägen eller ? skulle va soft :)
men dom lär komma snart fifan .. så jag kan fucking sova.
har ni sätt hur sjuuuuuuuuukt ljust det är ute ?! ingen idée att sova hallå , man ska ändå upp om ngr timmar plus att det är ljust ? ;o
jaaj får väl fortsätta sitta här och dunka musik och dricka cola . kolla klockan liksom , är fan inte ens trött -.-

och aa , imorgon eller idag blire väl(?) så ska man ju iaf vakna innan 3 för kloockan 3 på dagen alltså kanske man ska träffa bell för hon ska köpa en sak. så ja , det ska man ju lyckas med, men det gör jag noooog eftersom jag alltid vaknar så fucking tidigt när jag somnar sent :)
eller så sover man inte alls .. kom jag på . lyckat kommer det nog inte bli ^^

har ingenting att skriva , skriver så mkt onödigt . hare bra pusssssss (ska inte sova) <3

pigg som sataaan .

tjoallesammans . eller ja . ni som är vakna . själv sitter man här hemma kom hem för en halv timma sen typ . har vart hos stephanie hela kvällen vart lite booorta i skallen :Ö haha lekt med hennes morsa, och grannarna och hennes lille och storebror . det har vart sjukt soft alltså ! aja . äär ensam hemma nu och det är inte kul . pappa och brorsan har fortfarande inte kommit hem från sigtuna ?! :o

jaja sitteer här och bah softar gaaalet .
men pallante skriva mer nu
hare bra pussar ! <3
och godnatt för er som sover/ska sova :Ö
vissa smsar, hare soft .<3

H A T A midsommar så hårt !

jadu. jag hatar verkligen midsommar . för alla är borta ? -.- aja tillslut idag så träffade jag niclas iaf . vi gjorde typ ingenting .. sen så åkte han hem för han skulle käka eller vafan han skulle göra så nu sitter jag här. väntar på att stephanie kommer förbi mig . vi ska hem till hennes morsa hon hade antagligen köpt cider . fett soft. men så det är väl vad som händer ikväll. imorgon hoppas jag väl på att kolla på film hos niclas .. ? fast det vet man ju inte . men iaf .
men ni kan ju höööra av er alla som har nummer , synd för er andra njuuuuuuubs .
men men . nu ska jag göra någonting annat . typ dampa sönder på telefonen :)

ha ett bra liv . pussar !



har tråkigt.







klicka för större bilder !

BILD 1: fell & bell för länge sen
BILD 2: fell & hanne iloveu
BILD 3: benji på min fyrhjuling. vill åkaa ..
BILD 4: jag ,fett knas.
BILD 5: jag länge sen
BILD 6: fell&bell i klassrummet innan balen


här har ni några bilder . ska glida ut till niclas nuuuu , hare bra nu allesammans .
massa kärlek och pussar / feliciabroberg .

åååååh tråkigt .

hatar midsommar . hatar sommarn, hatar vädret . vafan äre för sommar ?! aja .
niclas vakna nu iaf . men tror jag inet jag träffar han . ska kanske ut med bell om inte någon annan :)
meeeeeeeeeeen smsa och ring nu ifall det blir att jag sitter inne så .. ;D

hare soft nu , pussarrrr ! <33

ååhåhåhåhåh

NÅGON SOM VILL GÖRA NÅGONTING , NICLAS HAR INTE VAKNAT DRYG FAN. SÅ NÅGON SOM HAR LUST ATT GÖRA NÅGONTING ELLER ? -.-
RING OCH SMSA !

glad midsommar !

midsommar idag. inte så najs väder .. bra sommar liksom , fyfan för vädret !
vad ska alla göra idag då ? :) jag ska väl typ träffa niclas tror jag , eller aa .. sen vet jag inte vad jag ska göra.
blir så sur på SVERIGE, vilken jävla sommar? det regnar och ingen fuckiiing sol ? vafan äre för fel ? -.-
men men . bah jag är med älsklingen så äre väl okej:)

kommer nog fler inlägg senare kanske .
kisse'sandhug's


M I D S O M M A R I M O R G O N

hörrni det är midsommar imorgon , ska typ till niclas tror jag och softa m film. han ska typ ladda ner snart satt vi har tills imorgon :) tror jag iaf (a)
aja . sitter fortfarande vid datan , kommer inte loss . hihi. men ska stänga av den nu och titta teve.. smsa gör jag väl också.. (?) ^^
meeeeen imorgon så ringer och smsar ni läsare och ha en jävla trevlig midsommar för det kommer nog jag ha med älsklingen ! imorgon blire nog tunika om det är chill väder också var tvungen att säga det :)

ha en bra midsommar imorgon allesammans . gott nytt midsommar . HAHA ?! :Ö

aja pusspåeeeeeeeeeeeeeeersötnosar <3


felicia L O V E S niclas


från mallorca !



stäng av ljudet på försa videon för måste förklara för morsan hur hon ska göra och våra röster blir sjuuukt fula i videon så stäng av ljudet om du inte vill dö :)

andra videon hah så vare varje kväll typ , sjuuuuuuuukt kul . lena goes crazy :D

AJUSTE DET HÄR GLÖMDE JAG :

HAHA fyfan va äckligt sjukt att göra såhär . en konversation med erika som jag träffa idag, snacka med henne i telefon när hon var påväg till mig.. :

erika: vill du veta en asälcklig sak ?;o
jag: aa vadå ? :Ö
erika: kolla igår var jag ju hos ... och var med ... aa och sen när vi skulle gå hem till ... så kände vi hur det lukta urin ;o
jag: usch..
erika: aamen iaf aa och sen kände vi att det lukta något mer äckligt, och gissa vad det var ?!
jag: nej vadå jag vene :o
erika: DOM HADE KISSAT OCH BAJSAT PÅ ... MOPPE, MÄNNISKO BAJS LIKSOM !!!
jag: fresh :) lite synd asso.
erika: asså det var asäckligt, hur kan man göra något sånt ?:o
jag: jadu det kan man ju undra:)

*klick*
hahahaha , inte så chill att bah åh någon har kissat och bajsat på min moppe. så lite synd för .... dära :)

pusspåräh.<3

jag Ä L S K A R dig '

hejbloggen :) vad gör ni småsaker ? själv så gör jag ingenting sitter och lyssnar på musik .. och bah tare lugnt .
imorgon är det midsommar jufföfan. ska väl först till knivsta eller någonting med farsan och bror sen kanske lena och dom (?) sen ska jag hem , typ träffa min älskling tror jag, niclas dåra ! aaoch sen vet jag inte vad jag ska göra.
sommarlovet börjar inte bra. eller det är väl pågrund av det här jävla vädret för någon dag sen ?! och idag så vare ganska fint på dagen men sen när man skulle GÅ hem vid typ 5 så börja det regna. så när man kom hem vare bara att draa av dom asblöta kläderna och sätta på mjukiskläderna . så nu sen klockan typ 5 har jag suttit här vid datan & verkligen inte gjort någonting. pappas tjej, maria är här. Och hon kom in med chips och cola till mig för ett tag sen, sjukt gott fast nu mår jag illa. hihi . lite ointressant jag skriver om men har ingenting attt göra . så om ni har otur kommer det några till inlägg som är heeelt onödiga . haha !
men men . ska ut nu bah fort t pappa hihi sen hämta mer cola.

tjaaaaaaaaaaaobabe's´


'niclas du är mitt allt.'

tack caroline.

som sagt. tack carro för att du fixade min blogg. :)
jag tyckte det blev skitsnyggt , vad tycker ni läsare? det är några bilder från mallorca hihi !
sköönt och ha en ny design äntligen.
tuuuuusen tack till caroline , här är hennes blogg också;

www.erancarro.blogg.se

ni får hare soft nu guuuuuuuys. kisses !<3


piwiboooooooy :)

www.holyfeeling.blogg.se
Historia kommer att skapas.
Rykten kommer att spridas.
Men sanningen glöder likt het lava ändå..




piwiiiiiiiiiiis blogg såklart . börja lääääs ! :)
fast sluta inte läs min dåra (a)
här har ni piwi också :)  

hare najs, pussar !


true .

hihi förlåt älskling att jag logga in på din pea från ingenstans men men (a) du betyder sjukt mycket för mig. du är mitt allt babe , och det har jag sagt många gånger, men det stämmer. och det vet du också ? hhiih <3
älskling glöööm aldrig dom här orden, jag älskar dig föralltid!

ska glida nuuuu . hare bra . // feliciasomälskarniclas.


bloggsötnos-

tjaaaaaba. hah .
vahänderå?! ingenting sjävl :) just nu sitter jag här har nyss fixat pea och shit . ska väl glida t tväään en stund och zaappa(stavning) haha ?= :! D>#
oj damp . men iaf. igår och idag har jag vart med niclas solklart . eller igår va jag med moa sen så spelade vi golf med typ charlie,icke,rhobin,joel,felix,oskar,jagochmoa såklart :Dsen drog typ vi upp till donken sen eller ja bara moa,jag,niclasicke,joel och rhobin. så niclas bjöööööööd på glass. sötnosen min ! sen så gled vi hem ,sen träffa jag icke en snabbis .. jag älskar dig babe!
och idag så har jag och niclas vart typ sen gled vi ut och chilla. aja imorgon ska jag till niclas som vanligt och jadu, kolla tv (?) jag hoppas iaf på att hans lillebror är hemma så jag har någon att leka med medans niclas spelar-.- hihi förlåt älskling att jag vill va med din lillebror.. aa självkalrt får man ju inte träffa han av niclas . men whateväääh hahaha !
iaf . så det är väl det ända som händer imorgon . nås gör jag iaf, eller ja jag kanske svarar segt imorgon men det är väl för jag sover hos han. men just nu kan ni gäärna smsa .
hare chill pussar // niclas felicia . !<3

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !

någon som kan fixaaaaaaa header ?!!?!?!? säg till ! :D<3

hej älskling .

vad gör alla ? :) själv sitter jag här vid datan och lyssnar på gyllene tider hahaha ! :D
rikiga sommarlåtar hah eller ? :)
jaajjaj . säg några bra låtar ?
idag så kom jag till niclas sjukt tidigt , eller han hämtade mig. hah. så vi kollade film sen bah myyyyyste ! älskar dig babe!
sen så skjutsa han mig t fanny och tovis, så när jag kom hem t fanny så åt jag frukost(klockan 2) sen typ softa vi. jag och tovis gick upp på vinden och där hade några som bott där innan skrivit på väggen och golven sjuka saker om ngr brudar, eller ja , för flera år sen om typ deras död och shit . det var lite kul :) aja sen så typ gleeed jag hem , sen åkte vi till josefine och kom hem därifrån för ett litet tag sen. hihih , hade lite kul där allstå ! :Öhah .
händer imorgon då? tror jag ska till niclas (?) eller jag ska kolla film där har jag bestämt . sen hoppas på att hans lillebror är hemma så jag har någon att leka med (A) hah . annars om det händer någonting kul så äre baaah slå 0700381833 och sen ringa eller smsa ;) ganska lätt hihi .

MEEN.  nu ska jag glida , eller iaf göra någonting annat , typ byta låt ?! haha ja !
men hare gött allesammans .
pussar från eranfelicia .<3

måste börja träna snart igen ... måste komma i form igen ..

tjo

vad gör alla ? själ sitter jag hos niclas och vi kollade nyss film. höh . aja idag så vet jag inte vad jag ska göra . softar väl här ett tag.meeeeeeen . iaf . juste bell . vi måste fixa pengar på något sätt nu tills nästa vecka eller någonting opkeeej ? :)
aja men pallante skriva mer ska glida t niclas som ligger och spelar i sängen :D
nås alltid på mobilen .

pussar hare gött !

"hjärta"

dålig uppdatering.

men när jag fixade denna blogg sa jag faktist att jag skriver då jag har tid och lust . så det är inte så bra med skrivandet . men nu är jag här iaf:) jadu , dom här dagarna under helgen och shit har jag typ vart med niclas bara , typ vart hos mig och myst sen idag var vi hos han och kolla hundtricket, sen i taket lyser stjärnorna eller ja halva filmen sen drog jag hem. direkt nör jag kommer hem smsar stephanie bah , häng med och kolla match . så ja vi gled dit i spöregnet , och jag sväär jag hade en stor fuckign vattenpöööl i mina skor . skitsamma .. imorgon drar jag kanske till niclas och kollar film , han typ laddar ner nu hihihih <3
har inte mycket mer att skriva , vi höres väl någonting mer , slänger in typ 5 bilder här. puss på er . <3




bild 1: jag softar
bild 2: jag hjular
bild 3: jag står på händer
bild 4: jag i brygga .

'' jag saknar dig otroligt mycket bvän, vill tillbaks t dom gamla dagarna .. ''

sommarlov föhfan.

hejsötnosar . flåt för dålig uppdatering. men jag har verkligen inte haft tid och inte pallat sätta på den sega daatan. men nu är jag här iaf :)
hänt i veckan dåra ? själv typ i måndags? sov mandis hos mig , färga håret lite missfärgat. så gick så tills igår typ . och igår färga jag till brunt igen .. -.- fyfan . och idag så vare skolavslutning . fyfan va den sög. jag och tovis SJÄLVKLART fick inte vara med . för tovis satt i mitt knä .. dryga äckliga lärare . fyfan va skönt att mia slutar ! hoppas äckel forest också gör det !
aja . så jag och tovis har bara vart me christian och philip och suttit i skolan. hahah rick och valeria är så fucking blåsta. jag bah , får familjen följa med in i klassrummet . dom bah aa. så dom trode dom var våra bröder . men sen när äckel fitt mia kom då bah, nej det där är nite era bröder . man baaaaah fuuuuuuuuuuck you hora ! iaf .
skönt att slippa alla fucking äckliga lärare nu iaf ! :D
idag har jag faktist bah vart med mandis,fanny,tovis och Azor :D drack ngr öl och cider sen softa ........ chill visst :) bada i fannys damm också . kul visst.
aja ska inte skriva mer nu typ . eller imorgon någongång drar jag till niclas så ni veeeeeeeeet :) sen vet jag faktist inte vad jag ska göra . -.-
men men . ska väl vänta på att niclas ringer ifall han nu  skulle göra det . aja . hör av er allesammans :)

jag älskar dig mest utav allt min sötnos niclas <3

pusspååårääh <3

här kommer ngr bilder från mallorca och begravningen..



åh min data laggar . det kommer bilder istället nu någon dag i veckaaaaaaaan . men här var fyra bilder från mallis.



nu tänkte jag ta på mig kläder sen fixa mig . sen ska vi till mormors nya lägenhet . nyss kom morbror hit vene vad han ska göra , tror han ska med oss . men men . idag åker jag hem vid typ 4 så är hemma runt 7 kanske. så tror bara jag ska vara hemma och soooooooova .

ta det lugnt idag och chilla . pussar // ffellisen .

åh palla ..

här igen . jävla massa inlägg denna morgon haha . kom nyss hem har vart nere och handlat mat och godis med moster. kul visst :) hon köpte mat för typ hennes pengar , och jag handla en godis pengar för mormors pengar , men vet ni vad. maten hon handla kostade lika mycket som mitt godis ;o över 100 spänn . så hon i kassan bah, oj lika mycket mat som godis .. ;)
man bah , brb ska bara bry mig .
och sitter och pratar med kusin i telefon. :)
aja men nu har jag ingneitng och göra så alla smsar , förutom du , du vet vem själv ..

men vi höres sen allesammans. pussar :D<3


hallå den 12 juni ......

dåå går fucking mitt busskort ut , shiaaaaaaat paaanik. och inte fan hinner jag köpa ngt nu. skitsamma .
är här igen , jag sitter och väntar på att kusinen och oliver ska komma . sega åsnor är dom iaf ! amen när dom kommer börjar väl oliver med att riva huset och jag måste springa som en åsna . hah . nolifers.
tänktte bara säga det . puss.



allt vi har gjort tillsammans alla dom här dagarna , dom har vart många men inte tillrekligt många som jag ville ha det . förlåt att jag sagt saker sen inte bliviit så . men vi båda har gjort fel ibland vi vet om det . men om vi bara kunde spola tillbaka tiden till som den var förut . jag saknar tiderna då jag kunde säga , hon är min , min bara min bästavän, och du höll med . hah du var så fucking underbar . så fort någon gjorde mig någonting så fanns du alltid där du tog alltid ett steg fram och sa , du rör inte henne . eller nått sånt , det var så skönt att kunna stå bakom dig och ha dig som stöd genom allt. men nu är det inte likadant .. jag saknar dig . kan det inte bli som förut ? åååh pallante tårarna bara rinner det slutar inte . men ,men . kan vi inte försöka ?
jag älskar dig tovis .... <3
niclas lindberg . jag saknaaaaaar dig älskling. hoppas du hare bra , du är allt . jag äslkar dig .<3
 puussar fellisen

godmorgon ..

hejsötabloggen och alla som läser. vad gör ni då en sån här morgon  ? själv så sitter jag och kollar på bikinisaar . har hittat ngr jag vill ha , så får se om jag ska beställa eller köpa i butiken.. :) kanske hittar ngn annan så får se hur jag gör .
iaf. vad ska ni göra idag då ? själv ska man väl träffa evelina kusinen dåra . kanske leka lite med hennes son oliver om dom kommer . annars ska man väl inte göra så mycket . juste , kanske dra ner till stan då kan man ju kolla på bikini där nere juuh . gud vad jag är smart alltså. aja skit samma .

imorgon kommer jag ju hem ,äntligen fast jag vet inte direkt när , hoppas jag kommer hem på eftermiddagen eller någonting sånt , inte för jag tänkte dra ut .. men kanske träffa bell måste snacka med henne .. så bell , ring miiiig !
meeeeeen aa jo , så äre . sitter och smsar med niclas nu också . jag har tråkigt .
det är fan ganska fint väder ute , inte för att ngn kanske brydde sig men det gör jagggg .

ojuste . tack matilda elnerud för att du fixa sån fin header till mig ! ;d<3
men nu ska jag glida . ska försöka hitta ngr kläder . tror jag ska ha en t-shirt där det står ; I'M LOST PLEAS TAKE ME HOME WITH YOU och sen jeaans. ihihihihi .

men ni får ha det bra . puss & kram // feliciaiaiiaiai .

hah jag har tråkigt som fan..

hah. tillbaka efter en minut . men jag har verkligen ingenting att göra -.- och nu vaknade alla och då kan ju självklart inte jag vakna. så vad ska man göra nu då ? -.-
moster plockar fram fucking fika haha , dom vill att jag ska bli tjock .. ajaja .
händer senare då ? själv hoppas jag på att kusin evelina kommer hit , så drar vi ut med bilen och chillar galet ? :) som alltid.
ååh fan det vill jag göra. hoppas hon pallar/kommer (:

jaja. den här veckan har fan jag bara gått 3 dagar i skolan det har vart fett soft alltså och inte har vi gjort så mycket i skolan .. juste vi fick veta också i torsdags att vi skulle få nya lärare . liksom jag har gått i 7b hela tiden . och då har vi ju haft mia-pia hela tiden. & nu fick vi reda på att hon, valeria och rick och flera andra ska sluta . blev fett sur.. och sen så får vi andra fucking sämsta lärarna typ , några bra men andra suger ju balle .fyfan skolan blir bara sämre och sämre, snart läggs väl skiten ner också ?! -.-

hah juste. bergius hade skolavsliuntning så folk därifrån bomba med sms bah, sommarlov. man bah dra åt helvete då :)
jajaajajajajaj . jag har ingneitng att skriva om för fan juuuuuuuu . och plus att jag har tråkigt så pallante göra någonting annat :)
någon som vill komma hit ? <3

amen RING OCH SMSA IAF FÖFAN .
pussarfrånfeliciabre.

VILA I FRID MORFAR !!

hejblogg. vad har ni gjort idag då, antagligen gått i skolan ? själv har jag vart på begravning, det var inte kul asså. jag kunde hålla tårarna inne ända tills min kusin börja sjunga .. typ början av allt sen satt jag bara och grääät ända till det sluta om inte längre. jag kan fortfarande inte tro att du inte finns längre "halv" morfar . så det var sjukt att se en kista där ..
aja. sen så åkte jag hem till IA (kusinen) med mina andra kusiner. sen drog vi och käka pizza & shit. nu sitter jag här i soffan och dör , jag är skit trött .ska gå och lägga mig, hör av er på sms, nummret kommer längre ner..
saknar niclas som fan.. aja  kommer hem på söndag iaf så ni veeeeeeeeeeet .
idag ska jag väl chilla bah, drar kanske ner på stan fort för att köpa godis (?)
ska glida nu och sova.

"du är fortfarande otroligt älskad av oss alla morfar"
evelina/ia(kusin) jag älskar dig sjukt mycket , alltid lika kul med dig, du sjöng otroligt bra idag på begravningen!

 men ha det bra nu gött föölk . ajuste ring och smsa också på 0700381833.:)
pussarflerpussar//ffellis .

förlåt..

pallante mer . jag älskar dig och det är bara du för mig, snälla förstå det..
du är mitt allt så varför , båda har gjort fel . men varför ska det bli shåär just nu för något som inte kommer hända igen.. ?
aja . jag har sagt det många gånger . att jag aldrig kommer göra om det. föööörlåt .
vad ska jag göra .. ? allt för dig.

som du redan vet, jag älskar dig bara dig !</3

dålig uppdatering ..

hej bloggen . jag har inte skrivit på ett tag nu . iaf , sitter hemma och softar snackar med bellälskling & ickebabe nu typ chill visst . i mallis hade jag edet fett soooooft asså . inte brun (a)
aja igår .. då gick jag och fannsan ner t centrum och vänta på att joar och stoffe skulle komma och hämta oss . när dom kom drog vi till steninge badet och ja självklart bär stoffe upp mig och kastar i mig i vattnet , sen drog vi till joar . ojuste fuck vad det var äckliga horpoliser ute 40 st bre . sen stanna dom och snacka med mig för jag inte hade hjäölm , dom kan döö . aja sen drog vi til joar och aa där kasta stoffe i mig ytrligare 5 gånger och typ den 6gången höll jag kvar i han så han fick sig också ett dopp .och självklart bada fannsan och joar också :) idag så har jag inte haft skola fett chill lediga. så var med icke på morgonen sen drog jag hem till stoffe sen till christian , haha cp barn alltså låg där och bråka , sen sov vi . sen drog jag och stoffe til matnära och dit kom icke och hämta mig sen var jag hos icke , sen drog jag till stoffe igen och vi gick till lilllinus och där var ester och linus , sen kom typ pontus,sandra och rickard så vi har chillat galet:)
seeeeen så har jag tråkat . ahaha kanske kommer bilder från mallorca nu ?!

hare gött hör av er sötnosar . puussisar !

ätnligen hemma

hej allesammans nu är jag hemma från mallorca. kom hem igår :d så när jag kom hem var jag med icke och ngr , chill.
aja sitter i skolan nu , efter skolan så ska jag va med stoffe fannsan och joar , skitchill visst .
det kommer bilder senare när jag pallar ladda in ehheheehehehehehe .
pallante skriva mer nu ,. sitter i datasalen . spanska lektion ofc -.-
fahn va jag saknat er alla fast mest lilla tokisen tovis hihihihhihihihih .
ska glida nu och gö annat på datajävel.
hare gött puss .

jag älskar dig tovis .. <3

RSS 2.0